Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Mart 2018 - 20:02 Yorum: 0

Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı ile Malatya’da CHP’den bayrak kampanyası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı ile Malatya’da İl teşkilatı tarafından vatandaşlara ve esnaflara Türk Bayrağı dağıtıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı ile Malatya’da CHP’den bayrak kampanyası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve il yönetimi çevre yolunda bulunan esnaflara ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kiraz, son olarak Zeytin Dalı Harekatında 8 askerin şehit düştüğünü anımsatarak, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu güne kadar şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla bir kampanyayı başlattıklarını belirten Kiraz, “Öncelikle parti binalarımıza bayraklarımızı astık ve devamında bütün Malatyalıları tabi bu süre içerisinde evlerine, işyerlerine bürolarına bulundukları hangi mekan varsa Türk bayrağı asmalarını bekliyoruz ve davet ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

 

Terörle mücadelenin uzun süredir devam ettiğini kaydeden Kiraz, “Bizler ordumuza, askerlerimize, mehmetçiklerimize her zaman güveniyoruz, her zaman yanında olduğumuz ifade ediyoruz. Çünkü Mehmetçik dediğimiz kavram bizim ülkemizde çok kutsal, çok önemli her ailemizin ferdi aslında birimizin oğlu, babası, kardeşi, yeğeni, kuzeni, dayısı, dolayısıyla Mehmetçik biziz bizden birsi aslında. Bu vatanın birliği, bütünlüğü için cephede mücadele veren askerlerimize ve Mehmetçiklerimize, buradan selam gönderiyoruz, askerlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun diyoruz. Tekrar Malatyalıları bu kampanyaya katılmalarını bekliyoruz, iş yerlerine evlerine bayrak asmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber