Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:12 Bakan Göktaş: "1 Nisan sabahı inşallah Bursa, gerçek belediyecilikle yola d...13:11 Yozgat’ta aranması olan 12 şahıs yakalandı13:11 Sümer: "Kesme çiçek denildiğinde Altınova akla gelecek"13:11 maNga grubunun solisti Ferman Akgül’ün tazminat davasına ret13:09 Antalya’da Hıdırlık Kulesi Seyir Terası projesi hızla ilerliyor13:08 Muş’ta etkili olan kar yağışı 102 köy yolunu ulaşıma kapattı13:08 Dursun Özbek: "Türk futbolunun geleceği önemliyse PFDK’nın alacağı kararlar...13:07 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...13:07 Galatasaraylı futbolculara özel üretilen formaların çalınmasına ilişkin dav...13:06 Zeytinburnu’nda iş merkezinde yangın çıktı: Hamsterini almadan dışarı çıkma...13:04 Çanakkale İftarı’nda öğrenciler buluştu13:04 Denizlerde fırtına uyarısı13:03 Kütahyalı sanatçının 7 bine yakın çini deseni kitap haline getiriliyor13:03 Tayland’da define avcısı göçük altında kalarak öldü13:02 Sarmaşık ve kedirgen bitkisi, yara iyileştirme özelliği sayesinde patente k...13:00 Bakan Işıkhan: “Deprem sonrası 34 bine düşen Adıyaman’daki sigortalı kişi s...13:00 Dursun Özbek: "Galatasaray olarak bu gerginliği tırmandıracak bir söylem iç...13:00 Hendek MYO öğrencileri teknik gezi için Düzce’deydi12:57 Malazgirt’te traktör ile otomobil çarpıştı12:56 Munzur Üniversitesi reyhan fidanlarını vatandaşlara ücretsiz dağıtacak
Sami Er
Spor 19 Ağustos 2017 - 00:53 Yorum: 0

Kemal Özdeş: “Baskı yedik ama sonuç önemli”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Kemal Özdeş: “Baskı yedik ama sonuç önemli”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Özdeş, Tolgay-Oğuzhan bağlantısını kesemediklerini söylerken, "Biraz baskı yedik ama sonuç önemliydi" dedi.

Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Kemal Özdeş, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. İlk yarıda maça iyi başladıklarını söyleyen Özdeş, "Kendi sahamızdaki ilk maçımız 2-2 sonuçlandı. İyi başladık ama yediğimiz gol bocalamamızı sağladı. Sonra golü bulup dengeyi kurduk. Ardından en güçlü olduğumuz noktadan golü yedik ve dengemiz bozuldu. İlk yarıda rakibimiz tamamen ofansif oyuncularla oynadı. Oğuzhan ve Tolgay bağlantısını engelleyemedik. Bugün topu kazandığımızda biz de pas yapabilseydik daha fazla problem oluşturabilirdik. İkinci yarıda son bölümde Beşiktaş'ı biraz sindirebildik ve sonrasında 2-2 oldu. Sonrasında savunmaya çekildik. Biraz baskı yedik ama bu da bu işin sonucu. Umarım televizyonda maçı izleyenler keyif almışlardır. Akhisar Belediye maçımız var, buna odaklanmalıyız. Beşiktaş'a da Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Hedefi olan oyuncuları kadromuza kattık"

Geçen sezon Kasımpaşa'nın iyi bir grafik çizdiğini ifade eden Kemal Özdeş, "Kupada finale kadar gidebilirdik. Eksik kadroyla mücadele etmek, ligde daha çok puan kaybetmemize neden oldu. Eksik oyuncularımız da vardı. Sezon sonunda giden isimler de oldu. Oyuncuya ihtiyacımız vardı, daha da çok oyuncuya ihtiyacımız oldu. Benfica'dan Atletico Madrid'den gelecek beklentisi olan oyuncular aldık. Milli takım hedefi olan oyuncular kattık kadroya. Belirlediğimiz oyuncuları kadromuza katarsak daha da iyi olacaktır. Kadroda 5 oyuncuyu altyapıdan aldım. Beşiktaş'ta Beck daha defansif, Caner daha fazla ofansif olduğu için değişken şekilde bir hücum durumu çıktı ortaya" diye konuştu.

"Oyuncuları doğru zamanda aldık"

Takımın performansından memnun kaldığını söyleyen Özdeş, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Oyuncuları doğru zamanda aldık. Geç aldığımız oyuncular da hazır geldiler. Hazırlık döneminde bir sıkıntı yaşamadık. Bunu kulübümüzün enerjisine bağlıyorum. Beşiktaş çok zor bir rakip. Onu hem durduracaksınız, hem de ona uygun hücum edeceksiniz. Sezonun ilk maçları da daha zor oluyor. Oyuncularıma üst sıraları hedeflediğimizi söylüyorum. Kasımpaşa'nın olması gereken yer Avrupa Kupaları. Bizim için 5.'lik önemli bir hedef. Yatırım yapan takımlar var. 4 takımın şampiyonluk için oynadığı düşünülürse, 5. sıra daha da önemli hale geliyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber