Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Ekim 2016 - 16:44 Yorum: 0

Kemal Özdeş: “Geliştireceğimiz çok yanımız var”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Geliştireceğimiz çok yanımız var. Deplasman oynayacağımız maçta bu sezonun ilk puanlarıyla tanışmak istiyoruz"...

Kemal Özdeş: “Geliştireceğimiz çok yanımız var”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Geliştireceğimiz çok yanımız var. Deplasman oynayacağımız maçta bu sezonun ilk puanlarıyla tanışmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa, evinde mücadele ettiği Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş açıklamalarda bulundu.

İlk yarı ve iki yarıda kendileri için farklı bir oyunun sahada olduğunu belirten Özdeş, "Son 10 dakika oyun karambole döndü. İlk yarıda son toplarda etkili değildik. İkinci yarıya geçen hafta olduğu gibi iştahlı başladık. Baskıyı kurduk. Rakibimiz 10 kişi kalınca geçtiğimiz haftanın benzeri bir oyun çıktı. Oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Girdiğimiz pozisyonları arttırmamız gerekiyor. Top bizde olduğu zaman geliştirmemiz gerekiyor. Geçen hafta Kayserispor maçında sonradan oyuna giren oyuncularımız hem oyunu hem de skoru değiştirmişti. Ligin 7 haftası bitti. Kaybetmemek değerli. Geliştireceğimiz çok yanımız var. Deplasman oynayacağımız maçta bu sezonun ilk puanlarıyla tanışmak istiyoruz. Rakibimize pozisyon vermeden tamamladık. Önümüzdeki maçta 2 puan kaybını dış sahada oynayacağımız maçla telafi ederiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber