Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Nisan 2014 - 12:38 Yorum: 0

KEMDER yönetimi Başkan Tütüncü'yü ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret...

KEMDER yönetimi Başkan Tütüncü'yü ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, KEMDER'in Kepez'in en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyledi.

Müteahhitlerin fikirlerine, düşüncelerine ve ortak aklına ihtiyaç duyduklarını ifade eden Tütüncü, belediye olarak sektörün sorunlarının bilincinde olduklarını ve el ele vererek sorunların üstesinden geleceklerini kaydetti.

 

Son 5 yılda müteahhitlerin önlerini açacak çok önemli adımlar attıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, "2B şerhleri yapılaşmanın önünde çok büyük bir engeldi. Bunu ilk defa kaldırıp yapılaşmanın önünü açan biz olduk. Kimse 2B şerhleri olan yerlere ruhsat vermezken, çap vermezken biz hem çap verdik hem ruhsat verdik" diye konuştu.

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık da Hakan Tütüncü'ye yeni dönemde başarılar diledi ve sektörün sorunları hakkında bilgi verdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber