Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

Kemer sınavını geçen Alpler sertifikalarını aldı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kemer sınavında başarılı olan Alpler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Kemer sınavını geçen Alpler sertifikalarını aldı

Mamak Belediyesi Sayokan topluluğunda sertifika heyecanı yaşandı.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kemer sınavında başarılı olan Alpler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Başak Gençlik ve Spor Merkezi'nde 8'incisi düzenlenen törenle sertifikalarını alan Alpler bir üst kemerlerini kuşandı. Ayrıca Mamak Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Sayokan kursunda bir üst kemere geçmeye hak kazanan sporculara da aynı törende sertifikaları takdim edildi.

Türkiye'deki en başarılı Sayokan topluluklarından birisine sahip olduklarını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Özellikle tüm gençlerimizi bu sporu yapmaya davet ediyoruz. Kendi kültürümüzün öğeleriyle harmanlanmış olan bu spor dalı genç kuşaklara vatan ve millet sevgisini de aşılıyor" diye konuştu.

Başarılı ekibin hedefi Türkiye şampiyonluğu

Sertifika töreninde konuşma yapan Mamak Belediyesi Spor Müdürü Üstün Ergül de 12 altın, 12 gümüş ve 19 bronz madalya ile Türkiye ikincisi olan Mamak Belediyesi Sayokan topluluğunun Türkiye şampiyonluğunu hedeflediğini dile getirerek, "Bugün burada toplam 160 sporcuya belge veriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız en kalabalık töreni gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz Sayokan bagatur oyunlarında Türkiye birincisi olmaktır" ifadelerini kullandı.

Sertifika töreninde Sayokan topluluk hocası Murat Çekiç'in Alplerle yaptığı Osmanlı Tokatı gösterisi büyük ilgi gördü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber