Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 10 Ağustos 2022 - 10:28 Yorum: 0

Kemer’de bozuk yolların tamirini yapıyor

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bozulan yolların tamirini ve asfaltların yama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Kemer’de bozuk yolların tamirini yapıyor

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bozulan yolların tamirini ve asfaltların yama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Kuzdere Mahallesi'ndeki arızalı ve bozuk yolların tamiri ve yama asfalt çalışması yapan belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki köprü önünde de bozuk olan yolun asfalt yama işlerini tamamladı. Belediye ekipleri, Çamyuva Mahallesi'nde Ağva Deresi yanında yapılan yürüyüş yolu ve park alanının yol birleşim yerlerine yama asfaltı yaparken, 5050 sokakta altyapı çalışmalarında hasar gören yolların bakımına başladı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Kemer Belediyesi olarak ilçemizde bozulan yollarımızın tamiratını ve yama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, halkımızın daha güvenli ve rahat yolculuk yapabilmeleri için son hızla çalışıyor. Çamyuva, Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerimizde şu anda çalışmalarımızın büyük bölümü tamamlandı. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber