Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Eylül 2016 - 15:33 Yorum: 0

Kenan Karataş’ın yeni kitabı raflarda yerini aldı

Şanlıurfalı Akademisyen Siyaset Bilimci Kenan Karataş'ın "Anadolu'nun Kadim Halkı Zazalar" adlı kitabı tüm kitap evlerinde ve kitap satış noktalarındaki...

Kenan Karataş’ın yeni kitabı raflarda yerini aldı

Şanlıurfalı Akademisyen Siyaset Bilimci Kenan Karataş'ın "Anadolu'nun Kadim Halkı Zazalar" adlı kitabı tüm kitap evlerinde ve kitap satış noktalarındaki raflarda yerini aldı.

Özel bir üniversitede Siyaset Bilimi alanın da doktora yapan Karataş, yüksek lisansını da Siyaset Bilimi üzerine yaptı. Kısa adı TUBDER olan Toplumu Uzlaştırma ve Barış Derneği Genel Başkanlığını da yapan Karataş, aynı zamanda köşe yazarı ve TV kanallarında siyasi yorumculukta yaptı. Karataş, piyasaya yeni çıkan kitabı hakkında kısa bilgi verdi.

Karataş kitabıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tamamen bilimsel verilere dayanarak kaleme aldığımız son eserimiz kamuoyunda yaşanan tüm tartışmalara nokta koyacak nitelikte bir kitaptır. Elimize ulaştırılan yüz kadar örnek kitaptan yola çıkarak şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki, kalite olarak da yazım olarak da anlatım olarak da mükemmel düzeyde bir eser ortaya çıkmıştır. Konuya ilgisi olsun veya olmasın tüm halkımızın bu kitabı mutlaka kitaplığında bulundurması gerektiğini düşünüyorum. Tüm halkımıza hayırlı olsun, bir nebzede olsa Şanlıurfa halkına yararlı olabiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber