Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Eylül 2018 - 13:38 Yorum: 0

Kenan Sofuoğlu F-16’ya karşı yarıştı

TEKNOFEST kapsamında şampiyon motosikletçi ve AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, F-16 uçağıyla yarıştı.

Kenan Sofuoğlu F-16’ya karşı yarıştı

TEKNOFEST kapsamında şampiyon motosikletçi ve AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, F-16 uçağıyla yarıştı. Yarışta adeta hız rekoru kırılırken, izleyenler heyecan dolu anlar yaşadı.

Dünyanın en hızlı araçlar TEKNOFEST kapsamında yarıştı. Yarışta "Red Bull Racing Formula 1 arabası", "Kawasaki H2R", "Tesla P100 DL", "Lotus Evora 430 GT", "Aston Martin The New Vantage", "Solotürk F16 uçağı" ve "özel jet Challenger 605" yer aldı. Söz konusu araçlardan Kawasaki H2R'yi Kenan Sofuoğlu, Lotus Evora 430 GT'yi Red Bull sporcusu Türkiye ralli şampiyonu Yağız Avcı, Aston Martin The New Vantage'i Avrupa Şampiyonu Red Bull sporcusu motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu kullandı.Yarışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İstanbul Valisi Vasip Şahin,İBB Başkanı Mevlüt Uysal , Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı başta olmak üzere çok sayıda ilçe belediye başkanı ve çok sayıda izledi. Araçların kıyasıya yarışı hayran bıraktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber