Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:16 TransAnatolia tekstil ürünlerini moda tasarım bölümü öğrencileri tasarlayac...12:15 Eskişehir de toz taşımı ve gece saatlerin yer yer sis bekleniyor12:15 Başkan Zolan 1 günde 6 ilçeyi ziyaret etti12:15 Fatih’te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını de...12:14 Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"12:14 Bilecik’te duyarsız sürücüler yayaları çileden çıkarıyor12:14 5000 Evler “Özkan Çetinkaya” dedi12:14 Merkezefendi Belediyesi’nin iftar programı Başkarcı’da12:10 Dedektörle sit alanında define ararken suçüstü yakalandı12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2018 - 11:13 Yorum: 0

Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu sezonu Avustralya’da açıyor

Türk motosikletinin iki başarılı ismi Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, sezonun ilk yarışına Avustralya'da çıkacak.

Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu sezonu Avustralya’da açıyor

Türk motosikletinin iki başarılı ismi Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, sezonun ilk yarışına Avustralya'da çıkacak. Sofuoğlu, beş kez şampiyon olduğu Supersport kategorisinde bir kez daha ilk sırayı elde etmeye çalışacak. Toprak Razgatlıoğlu ise dünyanın en prestijli organizasyonlarından Superbike'da boy gösterecek.

Türkiye'nin yetiştirdiği en başarılı motosiklet sporcusu Kenan Sofuoğlu ile genç yaşına rağmen kazandığı yarışlarla adından sıkça söz ettiren Toprak Razgatlıoğlu, WorldSBK organizasyonunun 2018 sezonuna Avustralya'da başlıyor.

Red Bull sporcuları Sofuoğlu ve Razgatlıoğlu, ilk yarışlarına 23-25 Şubat tarihleri arasında Philip Adası Pisti'nde çıkacak. Sıralama turları 24 Şubat Cumartesi, yarış ise 25 Şubat Pazar düzenlenecek. İki pilot da kulvarlarında ilk sırayı elde etmek için çalışacak.

Beş kez dünya şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu, geçen sezonun birincisi Jules Cluzel ile bir kez daha rekabete girecek. Altıncı şampiyonluğu kazanmak isteyen Sofuoğlu, Supersport'ta şu ana kadar 124 yarışa çıktı ve 85 kez podyum gördü. Sofuoğlu, bu yarışlarda 43 kez ilk sırayı elde etti.

2007, 2010, 2012, 2015 ve 2016 sezonlarında birinciliği kimseye kaptırmayan tecrübeli sporcu, röportajlarında artık şanssızlık yaşamak istemediğini ve sezonu şampiyonlukla kapatmak istediğini belirtiyor.

Toprak, Superbike'da sürpriz kovalayacak

Geçen sezon Avrupa Superstock 1000 Şampiyonası'nda ikinci olmayı başaran Toprak Razgatlıoğlu da Kawasaki Pucetti takımıyla Superbike kategorisinde yarışacak. Dünyanın en iyi pilotlarının yarıştığı Superbike'da iyi bir sezon geçirmeye çalışacak olan Toprak, test sürüşlerindeki performansıyla göz doldurmuştu. Sürekli ilk 3 pilot arasında kalmayı başaran Toprak, gelecek için de ümit verdi.

Kenan Sofuoğlu, Avustrulaya'da üç kez kazandı

Kariyeri boyunca Avustralya'da birçok yarışa çıkan Kenan Sofuoğlu, 2009, 2012 ve 2013 yıllarında Philip Adası'nda ilk sırada yer almıştı. Toprak ise Avustralya'da ilk kez profesyonel bir yarışta yer alacak.

Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu sezonu Avustralya’da açıyor

Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu sezonu Avustralya’da açıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber