Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 30 Haziran 2016 - 23:23 Yorum: 0

Kenan Sofuoğlu’ndan Erdoğan ve Yıldırım’a sürpriz

Osmangazi Köprüsü'nden 400 kilometre hızla geçen milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a...

Kenan Sofuoğlu’ndan Erdoğan ve Yıldırım’a sürpriz

Osmangazi Köprüsü'nden 400 kilometre hızla geçen milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a kask hediye etti.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nden saatte 400 kilometre hızla geçmişti. Köprünün açılışının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan direksiyonun başına geçerek makam aracını kullandı. Erdoğan'ı köprünün ortasında milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine milli motosikletçi Sofuoğlu motosikletinin başına geçerek köprüyü bir kez daha hızla geçti. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın bulunduğu noktaya gelen Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'a imzalı kask hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber