Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 26 Haziran 2015 - 09:55 Yorum: 0

Kendi ameliyatını gizlice kaydetti, skandalı ortaya çıkardı

ABD'de kolonoskopi ameliyatı olan bir erkek hasta, operasyon gereği bayıltılmadan hemen önce akıllı telefonu ile ses kaydı almaya başladı.

Kendi ameliyatını gizlice kaydetti, skandalı ortaya çıkardı

ABD'de kolonoskopi ameliyatı olan bir erkek hasta, operasyon gereği bayıltılmadan hemen önce akıllı telefonu ile ses kaydı almaya başladı. Ameliyat süresince doktorların hastayı aşağılayan ve alay eden konuşmalarını ortaya çıkaran adam, 500 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Ameliyat süresince akıllı telefonu ile doktor ve yardımcılarının sohbetlerini gizlice kaydeden hasta, baygın bir haldeyken yaşananların hesabını sormak için harekete geçti.

Doktor Soloman Shah ve yardımcılarının kendisini aşağılayan ve alay eden konuşmalar yaptığını ortaya çıkaran hasta, konuyu mahkemeye taşıdı.

Söz konusu ses kaydında, anestezi uzmanının "Şimdi seni suratının ortasına bir yumruk atarak uyandırmak ve erkekliğini tartışmak istiyorum" ifadelerini kullandığını belirten hasta, ameliyata girenlerden 500 bin dolar (1.3 milyon TL) tazminat istiyor.

Söz konusu videonun ortaya çıkmasıyla birlikte doktor hasta ilişkisi yeniden tartışma konusu olurken suçlanan doktorlar, hastanın herhangi bir fiziki zarara uğramadığını iddia etti.

Haber Kaynağı: NTV
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber