Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 29 Temmuz 2014 - 13:23 Yorum: 0

"Kendi cumhurbaşkanı adayının logosunu çizdi"

Kütahya'da bir grafik tasarım uzmanı, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ı desteklemek için "Bu Benim Cumhurbaşkanı Adayım" yazılı özel logo tasarladı

'Kendi cumhurbaşkanı adayının logosunu çizdi'

KÜTAHYA (AA) - HADİ ŞENGÜL - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde görevli bir grafik tasarım uzmanı, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek için "Bu Benim Cumhurbaşkanı Adayım" yazılı özel logo tasarladı. 

Grafik tasarım uzmanı Adem Dönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı seçimi gündemde olduğu için Başbakan Erdoğan'ın seçim logosuna alternatif kendisininde bir logo çalışması yaptığını bildirdi. 

Farklı bir logo tasarladığını belirten Dönmez, şöyle konuştu:

 "Bu logoda, kırmızı zemin üzerine yan yana duran harflerden oluşan 'Erdoğan' yazısının içerisinde bulunan 'O' harfinin içerisine cumhurbaşkanlık forsunu değişik bir şekilde yerleştirerek, hem Türk bayrağı hem de cumhurbaşkanlığı forsunu Erdoğan'ın isminin üzerine eklemiş oldum. Altına da 'Benim Cumhurbaşkanı Adayım' sloganıyla güzel bir çalışma yaptık. Bu logoyu gösterdiğim diğer arkadaşlarımız da çok beğendi ve olumlu tepkiler aldım. Bu logonun en az diğerleri kadar güzel olduğu ve beğenildiği belirtiliyor. Tasarladığım logo, Sayın Başkanımıza cumhurbaşkanlığı adaylığı süresince naçizane küçük bir hediyemdir."

Dönmez, Başbakan Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteklediğini dile getirdi.

Erdoğan'ı şiir okuyup hapse düştüğü yıllardan beri kendisini takip ettiğini ifade eden Dönmez, "Başbakanımızın yaptığı bütün işleri takip eden biriyim. Bir grafik sanatçısı olarak da bu konulara çok duyarlıyız. Sayın Başbakanımıza bu kampanyasında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber