Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 09 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Kendi günlerinde sinemada eğlendiler

KAHRAMANMARAŞ (AA) - CHP Elbistan İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, kadınlar ücretsiz sinema keyfi yaşadı.Elbistan Kültür...

Kendi günlerinde sinemada eğlendiler

KAHRAMANMARAŞ (AA) - CHP Elbistan İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, kadınlar ücretsiz sinema keyfi yaşadı.

Elbistan Kültür Merkezi ve CHP İlçe Teşkilatınca düzenlenen etkinlikte, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde yaşayan yaklaşık 100 kadın sinemaya giderek, yönetmenliğini Muharrem Gülmez'in yaptığı, Erdem Yener, Ayhan Taş ve Elif Nur Kerkük'ün rol aldığı "Çarşı Pazar" adlı komedi filmini izledi.

Kültür Merkezinin sahibi Özgür İspir, yaptığı açıklamada, bir kısmı sinemaya dahi gitmeyen kadınlarımıza kendi günlerinde bir farkındalık yapmak istediklerini söyledi.

Kadınların karanfillerle karşılandığını ifade eden İspir, şunları kaydetti: "Özellikle Elbistan ve komşu ilçelerde yaşayan ve hiç sinemaya gitmemiş kadınlarımızı davet ettik. Onlar sinemada keyifli bir gün geçirdi. Bizlere memnuniyetlerini dile getirdi. Bizde böyle bir etkinliği yapmaktan mutluluk duyduk."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber