Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Ekim 2018 - 10:23 Yorum: 0

Kendileri küçük, kalpleri büyük

Altındağ Belediyesi kreşlerinde duyarlı ve sorumlu bireyler olarak yetişen Altındağlı minikler, kalpleri ısıtan bir iyilik hareketine imza attı.

Kendileri küçük, kalpleri büyük

Altındağ Belediyesi kreşlerinde duyarlı ve sorumlu bireyler olarak yetişen Altındağlı minikler, kalpleri ısıtan bir iyilik hareketine imza attı. Güneşevler Kreşi öğrencileri, öğretmenleri ve velileri el ele vererek, Edirne'nin Havza ilçesinde bulunan Atatürk Anaokulu'nun kendileri gibi minik öğrencilerine yardım elini uzattı. Okulun öğrencilerine kıyafet, oyuncak ve kitap yardımında bulunan minikler, yardımseverlikleriyle gönülleri ısıttı. Ailelerinin de desteğiyle kitap, kıyafet ve oyuncak dolu kolileri paketleyen minikler, bu sayede hem paylaşmanın önemini öğrendi, hem de yaşıtlarına örnek oldu.

Yardım kolileri yerine ulaştı

Altındağlı miniklerden Edirneli kardeşlerine yollanan yardım kolileri kısa sürede yerine ulaştı. Kolileri öğretmenleri ile birlikte açan Atatürk Anaokulu'nun öğrencileri, kendileri için yollanan hediyelere çok sevindi. Altındağlı minik kardeşlerine teşekkür eden Edirneli minik öğrenciler, sevinçlerini fotoğraf karelerine de yansıttı.

Kendileri küçük, kalpleri büyük

Kendileri küçük, kalpleri büyük

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber