Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 18 Aralık 2014 - 16:08 Yorum: 0

Kendilerine başarılar diliyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Muhammed Emin Yalçınkaya’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu

Kendilerine başarılar diliyoruz

MALATYA - Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ile birlikte AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Muhammed Emin Yalçınkaya’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, bazı belediye meclis üyeleri ve partili yöneticiler de katıldı. Ziyarette konuşan AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve İlçe Başkanı Osman Güder beraberindeki heyet ile birlikte “hayırlı olsun” ziyaretlerine gelmişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise, “Yeşilyurt ilçe başkanımıza ve mevkitaşımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımızın, partimize yeni bir heyecan getirecektir. Başkanımızla birlikte merkez ilçeler olarak partimize büyük katkılar sunacağımıza inanmaktayım” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, “İlçe teşkilatımız, kadın kollarımız ve değerli meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte “hayırlı olsun” ziyaretlerine gelmiş bulunuyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz. Neticede yeni bir heyecan ve partimize yeni bir kuvvet,  yeni bir ivme katacağından eminim. Kendilerine görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber