Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yaşam 27 Haziran 2015 - 19:42 Yorum: 0

Kendine güvenen kadının yapacağı 13 şey

Siz o kadınlardan mısınız? Özgüveni son derece yüksek, koridorlarda rüzgarlar estiren cinsten!

Kendine güvenen kadının yapacağı 13 şey

Siz o kadınlardan mısınız? Özgüveni son derece yüksek, koridorlarda rüzgarlar estiren cinsten!

Bir kadın için özgüvenin yüksek olması o kadar önemli ki. Yoksa kendisiyle nasıl baş edecek? Kendine güvenen, cesur bir kadının bu hayatta yapmayacağı, başaramayacağı hiçbir şey yok! O, Everest'in zirvesine de tırmanır, hiç tanımadığı bir ortamda en neşeli sohbetin alasını da yapar, aklıyla konuşur, kimi zaman kendini bile şaşırtır ama bunu kimseye belli etmez! Kontrol mekanizması iyi gelişmiş olan özgüvenli kadınların yapacağı 13 şey vardır ki, siz onlardan mısınız; bilmek istedik...

1. Trendleri takip etmek için kendi tarzlarından ödün vermezler. Eğer bir şeyi çok severlerse o, onlar için tamamdır. Kendilerine uyan, yakışan şeyi iyi bilirler. O yüzden sadece ona odaklanırlar. Trendy görünmektense kendilerine has stilleriin konuşturmayı tercih ederler. İyi de yaparlar. 

2. Dedikodu yapmazlar. Diğer insanlarla ilgili konuşacak şeyleri sıkıcı bulurlar. Hakkında konuşacak çok daha iyi malzemeleri vardır. Hem zaten insanların ilgisini onlar çekerler. 

3. Duygularını asla bastırmazlar. Kendine güvenen kadın, duygularını karşısındakine aktarma konusunda da kusursuzdur. Ne istediğini, ne hissettiğini çok iyi bilir. 

4. Düzenli hayat yaşama konusunda üzerlerine yoktur. Onların hayatında her şeyin bir düzeni vardır çünkü, planlanmıştır, iyi organize edilmiştir. Uyku düzeni, beslenme düzeni, çalışma düzeni... 

5. Yeteneklerinden şüphe etmezler. İstedikleri her şeyi başarabileceklerine o kadar inanırlar ki, sadece bu inançla bile yola erken çıkarlar ve ne olursa olsun sonunda mutlaka istediklerini elde ederler. Çünkü onlar yaparlar! Gerçekten istiyorlarsa yaparlar! 

6. Zamanlarını kontrol edemedikleri şeyler için endişe duyarak harcamazlar. Düzeltebilecekleri şeyleri düzeltmek için girişimde bulunurlar. Aptalca şeyleri kafaya takmak, bunlara stres olmak onların işi değildir. Zaten umurlarında olmaz. 

7. Kusurlarını önemsemezler. Bunlarla yüzleşebilecek kadar güven dolurdurlar çünkü. İlk iyi izlenimin çok önemli olduğunu bilirler ama iyi zamanın da ne kadar önemli olduğunun farkındadırlar. Ve işte bu yüzden makyajsız ya da salaş bir kıyafetle olmak onlar için normaldir. 

8. Kendilerini değersiz hissetmezler. İyi şeyleri hak ettiklerini bilirler. 

9. İçgüdülerini göz ardı etmezler. Kötü bir his, onlar için her zaman uyarıcıdır. İç seslerini daima kulak verirler ve ona güvenirler. 

10. Hiçbir şeyi kişisel olarak algılamazlar. Eğer düşünceniz buysa, o, sizin düşüncenizdir. Farklı bir fikre sahipseniz, o fikre de önem verirler. Ama yine de kendi düşüncelerini uygularlar. Bu, sizi daha az sevdikleri anlamına gelmez. 

11. Kendilerini başkalarıyla kıyaslamazlar. Sosyal medyada gördükleri o 'diğer hayatlar', yetersiz hissetmelerine neden olmaz.

12. Başkalarının mutlulukları onları rahatsız etmez. Çünkü onlar zaten bu hayatta yeterince mutludurlar. Diğer insanların başarılarını, kendilerine ilham kaynağı olarak görürler. Kıskançlıkları yoktur. 

13. Amaçlarını sorgulamazlar. Güçlerini bilirler, kendilerini hep olumlu olabilecek bir pozisyona koyarlar. Güçlerini kaybedecekleri bir şeyin içinde yer almazlar. 

Hazırlayan: Nilüfer TÜRKOĞLU
[email protected] 

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber