Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Aralık 2017 - 15:13 Yorum: 0

Kent Konseyi’nden ‘Bir kelam bin anlam’ etkinliği

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi İletişim Paylaşım Çalışma Grubu ve İnönü Üniversitesi Sosyal ve Entelektüel Faaliyetler Topluluğu işbirliğinde...

Kent Konseyi’nden ‘Bir kelam bin anlam’ etkinliği

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi İletişim Paylaşım Çalışma Grubu ve İnönü Üniversitesi Sosyal ve Entelektüel Faaliyetler Topluluğu işbirliğinde "Bir Kelam Bin Anlam" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Yazar Kaan Murat Yanık kitapseverlerle bir araya geldi.

Büyükşehir Kent Konseyi Kıdemli Hemşeriler toplantı odasında gerçekleşen ekinlikte İletişim Paylaşım Çalışma Grubu gönüllü üyeleri, kitap okuma alışkanlığı kazanmanın insanların kişisel gelişimlerine katkıda bulunduğunu ve aynı zamanda düşünce ufkunu genişletmek adına kitap okuma mütalaalarının önemli olduğunu söylediler.

İnönü Üniversitesi Sosyal ve Entelektüel Faaliyetler Topluluğu temsilcisi Yasin Levent, "Bir Kelam Bin Anlam" etkinliği ile kitap okumaya vurgu yapmak istediklerini belirterek, "Bu konuda bizlere destek veren Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Ahmet Çakır'a öğrenciler adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kent Konseyi Genel Sekreterliğinden alınan bilgiye göre kitap okumaya teşvik etmek amacıyla bu tür etkinliklerin belli aralıklarla devam ettirileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber