Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Mayıs 2022 - 13:24 Yorum: 0

Kent Parkı kullanılmaz hale getirdiler

DÜZCE(İHA) – Düzce'de 2010 yılından bu yana hizmet veren Kent Park'ta bulunan oturma grupları, tuvalet kapıları ve çocuk oyun gruplarına kendini bilmez...

Kent Parkı kullanılmaz hale getirdiler

DÜZCE(İHA) – Düzce'de 2010 yılından bu yana hizmet veren Kent Park'ta bulunan oturma grupları, tuvalet kapıları ve çocuk oyun gruplarına kendini bilmez bir takım kişiler tarafından zarar verildi.

Düzce kent merkezinde ağaçlar içinde vatandaşların nefes almaları için oluşturulan Kent Park'ta tüm park mobilyaları kendini bilmez kişi ya da kişilerce kırılarak kullanılmaz hale getirildi. Parkın içerisinde bulunan tüm park mobilyalarına verilen zarardan dolayı vatandaşların da şikayetçi olması üzere harekete geçen Düzce Belediyesi zararı tespit çalışmalarını tamamladı.

Ahşap aksamların hepsi kırılmış

Vatandaşların günün her saati ağaçlar içinde sakin ve ferah bir ortamda vakit geçirdiği Kent Parkta bulunan kamelyaların ahşap aksamları da kırıldı. Ayrıca çocukların kullandığı oyun grupları da kırılarak kullanılmaz hale getirildi. Öte yandan kapılarının kırıldığı, çeşme başlıklarının çalındığı ve çöplerin gelişigüzel atıldığı lavabolarda da tadilat çalışmalarına başlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber