Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 10:33 Yorum: 0

Kent Tiyatrosu sezonu ‘Çocuklara Masallar’ ile açtı

Sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayan Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, sezonu "Çocuklara Masallar" programıyla açtı.

Kent Tiyatrosu sezonu ‘Çocuklara Masallar’ ile açtı

Sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayan Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, sezonu "Çocuklara Masallar" programıyla açtı. Meddah eşliğinde Keloğlan, Dede Korkut, Nasrettin Hoca ve ninelerimizin anlattığı masallardan oluşan kolaj çalışması, Çocuklara Masallar son derece eğlenceli. Hem büyüklere hem de çocuklara hitap eden oyun Ekim sonuna kadar her Cumartesi günü Mamak Kültür Merkezi'nde sahne alacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Kent Tiyatrosu yeni sezonda da birbirinden iddialı oyunlarla perde açacak. Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun en güzel oyunlarını büyük bir başarıyla sahneleyen Kent Tiyatrosu'na yeni sezonda da başarılar diliyorum" dedi.

'Çocuklara Masallar" oyununda sahneye çıkan Mamak Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak, oyunu izlemeye gelen çocukları ve ebeveynlerini sahneye çıkarıyor. Farklı bir deneyim yaşayan çocuklar ve ebeveynler sahnede masal kahramanlarından birini doğaçlama olarak canlandırıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber