Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Kasım 2014 - 12:38 Yorum: 0

"Kentsel Planlamaya Bakış" konferansı

KIRKLARELİ (AA) - "Kentsel Planlamaya Bakış ve Kırklareli Sorunları" konferansı düzenlendi.Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kırklareli İl Temsilciliği'nce Kültür Merkezi'nde...

'Kentsel Planlamaya Bakış' konferansı

KIRKLARELİ (AA) - "Kentsel Planlamaya Bakış ve Kırklareli Sorunları" konferansı düzenlendi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kırklareli İl Temsilciliği'nce Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferans, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı.

TMMOB Kırklareli İl Temsilcisi Erol Özkan, yaptığı konuşmada, birliğin 60 yıl önce kurulan bir meslek örgütü olduğunu hatırlattı.

Birliğin ilk genel kurulunun 1954'te yapıldığını belirten Özkan, birliğe bağlı 24 oda bulunduğunu ve üye sayısının 450 bine yaklaştığını kaydetti.

Kırklareli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Selçuk Kınalı, derneği, Kırklareli'ni daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için 2012'de kurduklarını ifade etti.

Kırklareli'nin deprem bölgesinde olmaması nedeniyle bina kat sayısının artmasını istediklerini dile getiren Kınalı, Kırklareli Belediyesi'nin imar servisinde elaman yetersizliğinden dolayı işlerin ağır ilerlediğini savundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber