Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 10:43 Yorum: 0

Kepez, bahar çiçekleriyle renklendi

ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, meydan, kavşak, refüj ve yürüyüş alanlarına lale, sümbül, nergis dikim çalışmalarını tamamlandı.Kepez...

Kepez, bahar çiçekleriyle renklendi

ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, meydan, kavşak, refüj ve yürüyüş alanlarına lale, sümbül, nergis dikim çalışmalarını tamamlandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada, ilçeye 250 bin lale, 50 bin sümbül, 20 bin nergis, 19 bin fidan ve 550 bin de mevsimlik çiçek ekildiğini bildirdi. İlçenin altyapısını geliştirmenin yanı sıra estetiğe de büyük önem verdiklerini belirten Tütüncü, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda çiçek dikimlerine devam edeceklerini kaydetti.

Vatandaşlara daha yaşanabilir bir ilçe sunmak için çalıştıklarını anlatan Tütüncü, baharın ilçede bitki çeşitliliği açısından görsel bir şölen halinde geçeceğini vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber