Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 16:38 Yorum: 0

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2016-2017 eğitim öğretim yılında öğrenim görecek öğrenciler ve velileri ile öğretmenlere başarılar diledi.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2016-2017 eğitim öğretim yılında öğrenim görecek öğrenciler ve velileri ile öğretmenlere başarılar diledi. Tütüncü, "Eğitim gönüllüsü belediyeyiz, eğitimin emrindeyiz" dedi.

Türkiye'nin dört bir tarafında olduğu gibi Kepez'de de binlerce öğrenci sıraları doldurdu. Kepez'de yapımına Tütüncü'nün öncülük ettiği ve tamir onarım gibi işlerinin belediye tarafından gerçekleştirildiği onlarca okulun yanı sıra, belediye tarafından hizmete açılan Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreş'te de yeni eğitim yılı heyecanı yaşandı. Tütüncü, "Okul öncesi Eğitime de büyük önem veriyoruz. Belediyemiz Nasreddin Hoca Kreş ve Anaokulu yeni şubelerle halkımızın hizmetinde. Teomanpaşa'dan sonra şimdi de Özgürlük mahallemizde ikinci kreşimizi açtık. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"Çocuklarımız derslerinde başarılı olsunlar istiyoruz"

Belediye olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Tütüncü, "Çocuklarımızı, gençlerimizi aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çocuklarımız, daha iyi ortamlarda okusunlar istiyoruz. Okullarımızın her türlü eksikliğini gidermeye, fiziksel imkanlarını iyileştirmeye devam ediyoruz. Okullara bilişim ve satranç sınıfları, kütüphaneler kuruyor, laboratuvarlar açıyoruz. Spor malzemeleri veriyoruz. Çocuklarımız derslerinde başarılı olsunlar istiyoruz. Etüt merkezlerimizde takviye dersler veriyoruz. Çocuklarımız sosyalleşsin istiyoruz. Sportif faaliyetler, sanatsal etkinlikler başta olmak üzere, onlara çok çeşitli sosyal imkanlar sunuyoruz" açıklamasını yaptı.

"Ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu veriyoruz"

Tütüncü, etüt merkezleri ile ilgili de gençleri belediyenin imkanlarını kullanarak, eğitim alanında kendilerini geliştirmeye davet ederek, "Gençlerimiz Üniversite Sınavı'nda başarılı olsun istiyoruz. Teomanpaşa'da açtığımız kursumuzla, her yıl binden fazla Lise Mezunu kardeşlerimize ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu veriyoruz. Belediyeciliği, sadece temel belediyecilik faaliyetlerinden ibaret görmüyoruz. Eğitim, yasal sorumluluğumuz değil. Buna rağmen kenarda durmuyoruz. Vicdani sorumluluğumuz gereği adeta bir eğitim gönüllüsü gibi çalışıyoruz. Çünkü çocuklarımızı, gençlerimizi çok seviyoruz. Vaktiyle bize sunulmayan imkanları, biz onlara sunuyoruz. Onlar için daha çok çalışmaya devam edeceğiz"diye konuştu.

"Ve biz, sizin için, onlar için çalışacağız"

Tütüncü, Kepezli olmanın ayrıcalık olduğunun altını çizdi. Kepez'de çocuk ve genç olmanın sanattan spora, eğitimden kültüre kadar çok fazla alanda çok fazla imkana sahip olmak anlamına geldiğini ifade eden Tütüncü, ayrıca öğretmen ve velilere de yeni eğitim öğretim yılında şu sözlerle başarılar diledi: "Değerli öğretmenlerimiz, sevgili veliler; el ele verip çocuklarımızı, gençlerimizi yarınlara güçlü bir biçimde taşıyacağız. Biz onlara güveniyoruz. Ve biz, sizin için, onlar için çalışacağız. Eğitim gönüllüsü bir belediye olarak eğitimin emrindeyiz. Hepinize mutlu yarınlar diliyorum. Yeni eğitim yılı, hepimize hayırlı olsun."

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber