Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Temmuz 2014 - 16:23 Yorum: 0

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, yaz kurslarını ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Kepez'deki çocuklarımıza modern bir şehirde sunulması gereken bütün imkanları sunuyoruz" dedi.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya...

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, yaz kurslarını ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Kepez'deki çocuklarımıza modern bir şehirde sunulması gereken bütün imkanları sunuyoruz" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Kepez Meslek Eğitim Kurumlarının (AKMEK) 9 branşta açtığı ve yaklaşık bin 200 öğrencinin yararlandığı yaz kurslarını ziyaret etti.

Osman Gazi Semt Konağı'nda, Sakarya Parkı'ndaki AKMEK binasında ve Barış Mahallesi'ndeki bilgi evinde açılan yaz kurslarına katılan öğrencilerle de buluşan Tütüncü, sınıfları gezdi. Tütüncü, kurs öğretmenleri ve öğrencilerle sohbet eden etti.

Başkan Tütüncü, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Kepez Belediyesinin çocuklar ve gençlere yönelik hizmetlerinin gün geçtikçe büyüdüğünü söyledi. Spor okullarında 3 bin, AKMEK yaz kurslarında ise bin 200 öğrenciye hizmet verdiklerini anlatan Tütüncü, "Genç nüfusun yoğun olduğu bir ilçeyiz. Gençlerimize çok iyi imkanlar sunmamız, onların yarınlara daha güçlü taşınmaları bakımından çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Tütüncü, Kepezli çocukları modern şehirde sunulması gereken bütün imkanlarla buluşturduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Çocuklarımıza sunduğumuz imkanları gördükçe 'Keşke çocukluğumuzda bize de bu imkanlar sunulsaydı', diyoruz. Şimdi Kepez'deki çocuklarımıza modern bir şehirde sunulması gereken bütün imkanları sunuyoruz. Yüzmeden,  spor okullarına, müzikten, İngilizce'ye, bilgisayardan, satranç kurslarına, çocuk kulübünden, çocuk meclisine ve bilgi evine kadar yaptığımız çalışmalarla Kepez'i, çocuk dostu bir ilçe hüviyetine kavuşturduk."

Başkan Tütüncü, Kepez'in, spor, eğitim ve gençlik ilçesi olma yolunda ilerlediğine de dikkati çekti.
Tütüncü, velilerden, çocuklarını Kepez Belediyesinin spor ve eğitim kurslarına göndermelerini istedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber