Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 14:33 Yorum: 0

Kepez Devlet Hastanesinin yüzde 55'i tamamlandı

ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesinin yüzde 55 oranında tamamlandığını ve hastanenin 29 Ekim 2015'de hizmete girmesinin planlandığını açıkladı.Toplu...

Kepez Devlet Hastanesinin yüzde 55'i tamamlandı

ANTALYA (AA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesinin yüzde 55 oranında tamamlandığını ve hastanenin 29 Ekim 2015'de hizmete girmesinin planlandığını açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 75 milyon liraya ihale edilen ve halen inşaatı devam eden Kepez Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 350 yataklı hastanenin 9 ay gibi kısa bir sürede yüzde 55'inin tamamlandığını kaydetti.

Sütçüler Mahallesinde bulunan hastanenin Kepez için önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Tütüncü, hastanenin 29 Ekim 2015 tarihinde hizmete açmayı istediklerini söyledi. 

Kepez'in sağlık yatırımlarının merkezi haline geldiğini de kaydeden Tütüncü, bin yataklı şehir hastanesinin de ilçeye yapılacağını, ayrıca 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezinin temelinin atılacağını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber