Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 10:38 Yorum: 0

Kepez ikinci kreşine kavuşuyor

Kepez Belediyesi bünyesindeki Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi, bu sezon iki şubede birden hizmet verecek.

Kepez ikinci kreşine kavuşuyor

Kepez Belediyesi bünyesindeki Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi, bu sezon iki şubede birden hizmet verecek.

Eğitim alanında yatırımlarına devam eden Kepez Belediyesi, bu dönem iki kreşin birden açılışını gerçekleştirecek. Belediye hizmet binası arkasındaki Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin ikinci şubesi, Dokuma'daki Özgürlük Mahallesi'nde hizmete giriyor. Her sınıfın 20 kişilik olduğu kreşlere, 36 ile 72 aylık çocuklar alınıyor. Her iki kreşin kapasitesi de 160 öğrenci olarak belirlendi.

İngilizce ve spor eğitimleri

Her birinde 8'er eğitimcinin yer alacağı kreşlerde İngilizce, değerler eğitimi, spor, drama gibi alanlarda eğitimler verilecek. İki kreşte de bulunan zemin kattaki, sinema salonu, aynı zamanda çocukların gösterilerini sundukları sahne işlevini görüyor. Öğrencilere sunulan kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı kreşlerin kendi mutfaklarında hazırlanıyor. Teomanpaşa ve Özgürlük Mahallelerindeki kreşlere kayıtların aileler tarafından yapılması gerektiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber