Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 12:08 Yorum: 0

Kepez’de 644 çocuk sünnet olacak

Kepez Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 8. Sünnet Şölen'inde bu yıl 644 çocuk sünnet ettirilecek.

Kepez’de 644 çocuk sünnet olacak

Kepez Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 8. Sünnet Şölen'inde bu yıl 644 çocuk sünnet ettirilecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün göreve geldiği 2009 yılından bu yana sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Kepez Belediyesi, geleneksel sünnet şöleni programlarının 8'incisini düzenliyor. 27 Haziran-29 Temmuz tarihleri arasında 644 çocuğun kayıt yaptırdığı sünnet şöleni 20 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Altı yaşından gün almış 644 çocuğun sünnet heyecanı yaşayacağı geleneksel şölenin bu yılki adresi Dokuma Park olacak. Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne müracaat eden ailelerin çocukları erkekliğe ilk adımı atacak.

7 yılda 4 bin 497 çocuk sünnet oldu

Sosyal belediyecilik anlayışı ile maddi durumu ortalamanın altında olan ailelerin çocuklarına şölen havasında bir sünnet düğünü yapan Kepez Belediyesi, geçtiğimiz 7 yılda 4 bin 497 çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasına aracılık etti. Bu yıl 8"incisi düzenlenecek olan proje ile 5 binin üzerinde çocuk belediye hizmetinden yararlanmış olacak.

"Önceliğimiz Çocuklar"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Bizim belediye olarak en önemli önceliğimiz, çocukları mutlu bir Kepez meydana getirmek. Çocuklarımızın yarınları güzel olursa milletimizin de yarınları güzel olacak. Bu yıl sekizinci kez ailelerin mutluluğuna ortak olacağız. Sünnet hem dinimizin gereği, hem de geleneklerimizde var. Bu yıl da yüzlerce çocuğumuz erkekliğe ilk adımı atarken yanında olacağız. Her yönüyle mutlu, sosyal, güçlü bir Kepez için gece gündüz çalışıyoruz" sözleri ile sosyal belediyeciliğe bir kez daha vurgu yaptı. Kayıtları tamamlanan sünnet şöleni, 20 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'de Dokumapark'ta gerçekleşecek. Şölen toplu sünnet düğünü şeklinde gerçekleşerek yüzlerce çocuğa ve ailelerine coşkulu bir gece yaşatacak.

Kepez’de 644 çocuk sünnet olacak

Kepez’de 644 çocuk sünnet olacak

Kepez’de 644 çocuk sünnet olacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber