Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 09:43 Yorum: 0

Kepez’de Birlik Var

Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını Ramazan ayında da sürdürüyor.

Kepez’de Birlik Var

Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını Ramazan ayında da sürdürüyor. Kepez Belediyesi'nin, Gazi ve Emek mahallelerindeki Ramazan programlarının konuğu MHP'li Meclis üyeleri oldu.

Kepez Belediyesi, Ramazan'ın bereketini, kardeşlik iklimini paylaştığı iftar sofrasını Gazi ve Emek mahallelerinde kurdu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iftardan önce iki mahallede muhtarların tespit ettiği 10'a yakın evi ziyaret etti. Tütüncü, evlerine konuk olduğu hastaların, yaşlıların ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin ihtiyaçlarını karşıladı. Tütüncü, daha sonra Kepez Belediyesi'nin Emek ve Gazi mahallelerinde verdiği iftarlara katıldı.

Başkan Hakan Tütüncü'nün, Gazi ve Emek mahallelerindeki Ramazan mesaisinin konuğu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kepez Belediye Meclis Üyeleri oldu. Tütüncü, Ak Parti ve MHP belediye meclis üyeleri ile 6 saate yakın süren Ramazan mesaisinde vatandaşların taleplerini dinlediler ve Kepezlilerle aynı sofranın etrafında oturarak oruçlarını açtılar.

Emek Mahallesi'ndeki iftar yemeğine Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç de katıldı.

"RAMAZAN BEREKETİNİ MAHALLELERE TAŞIYORUZ"

Her gün ayrı bir mahallede iftar sofrası kurduklarını ifade eden Başkan Tütüncü, "66 mahallemizin tamamına kuracağımız iftar sofralarıyla Ramazan'ın güzelliğini, bereketini bütün mahallelerimizdeki hemşehrilerimizle paylaşacağız. Kimi gün 2, bazı günler ise 3 ayrı iftar sofrasında halkımızla buluşmak için zamanla yarışıyoruz. Ramazan'ın ruhuna uygun idrak ettiğimiz iftar programlarıyla, iftarın öncesinde ve sonrasında yaptığımız aktivitelerle Kepez'de Ramazan bambaşka bir güzellikte yaşanıyor" dedi.

YOLLAR RAMAZAN'DAN SONRA ASFALTLANACAK

Emek Mahallesi sakinlerine asfalt müjdesi veren Tütüncü, "Geçtiğimiz yıl bu vakitlerde mahalleyi ziyaretimizde 2016 yılı içerisinde bölgeye doğalgazı getireceğimizi vaat etmiştik. 2-3 ay gibi bir zaman zarfında komşu mahalleler Emek ve Karşıyaka'da doğalgaz ve elektrik iletim hatlarının yer altına alınması çalışmasını tamamladık. Bu bir rekordur. Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra ise önce Emek sonra Karşıyaka'da tüm yolların asfaltını ve kaldırımını yapacağız. Güzel bir konfora kavuşacaksınız" diye konuştu

ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iftar programının ardından Varsak Karşıyaka Mahallesi'ndeki Hz Ömer Camii'nin bahçesine kurulan ikram çeşmesinden, teravih namazından çıkan vatandaşlara şerbet ikram etti. Başkan Hakan Tütüncü ve beraberindekiler, Hakkari'de PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden biri olan 27 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Daniyar'ın Çankaya Mahallesi'nde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Kepez’de Birlik Var

Kepez’de Birlik Var

Kepez’de Birlik Var

Kepez’de Birlik Var

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber