Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ekim 2016 - 11:18 Yorum: 0

Kepez’de iki mahalleye doğalgaz müjdesi

Kepez'de, 16 mahallede 61 bin konutu doğalgazla buluşturan Kepez Belediyesi 2017 yılında da iki mahalleye daha doğalgaz getireceklerini açıkladı.

Kepez’de iki mahalleye doğalgaz müjdesi

Kepez'de, 16 mahallede 61 bin konutu doğalgazla buluşturan Kepez Belediyesi 2017 yılında da iki mahalleye daha doğalgaz getireceklerini açıkladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gaz dağıtım şirketi Enerya ile 2017'de ilçede yapılacak doğalgaz yatırımlarını görüşmek için toplantı yaptı. Yapılan toplantıdan Şafak ve Yeni Mahalle'sine doğalgaz yapımı kararı çıktı.

"61 bin konuta doğalgaz"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Atay Uslu ile ziyaret ettiği Şafak Mahallesi sakinlerine doğalgaz müjdesini verdi. Göreve geldiği günden bugüne ilçede 16 mahalleye doğalgaz getirdiklerini belirten Başkan Tütüncü, "Bu mahallelerimizde döşediğimiz doğalgaz boru hattının uzunluğu yaklaşık 300 km şu an itibariyle Kepez'de 61 bin konuta fiilen doğalgaz gelmiş durumda" dedi.

"Şafak'ta doğalgaz çalışması 2017 yılının ortasında başlayacak"

2017 yılı doğalgaz yatırım programı kapsamında Yeni Mahalle ve Şafak Mahallesi'ne doğalgaz getireceklerini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, "Yoğun bir nüfusun bulunduğu bu iki mahallemizin yaşayanlarının doğalgaz talebi vardı. Bu talebi yerine getirelim istedik. Batıda Şafak, merkezde ise Yeni Mahallemize doğalgazı 2017'de getiriyoruz. Şafak'ta doğalgaz çalışması 2017 yılının ortalarında başlayacak" diye konuştu.

Köse: "17 mahallede doğalgaz muazzam bir başarı"

Kepez'de 17 mahallede doğalgaz olmasının muazzam bir başarı olduğunu dile getiren Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, "Başkanımızın çalışmalarını yakından ve hayranlıkla takip ediyorum. Ekibiyle birlikte büyük bir gayretle, azimle ve bitmeyen bir enerjiyle çalışıyor. Başkanımız ifade ettiği 300 km doğalgaz hattı hakikaten çok büyük bir iş. 2017 itibariyle 17 mahallede doğalgaz olması da muazzam bir başarı. Başkanımız Kepez'i yeniden imar ediyor. Onun için boşuna demiyorlar Kepez'in mimari Hakan Tütüncü diye" şeklinde konuştu.

"Tütüncü yüzleri güldürmeye devam edecek"

Doğalgazın, ısınma ve mutfakta vatandaşın kesesini rahatlatan bir yatırım olduğunu söyleyen Köse, "Bu anlamda doğalgaz yatırımı dört gözle bekleniyor. Kepez'deki mahalleler diğer ilçelerimize göre doğalgaza daha hızlı kavuşuyor. Bu nedenle Hakan Başkanı tebrik ediyorum. Hakan Başkan ve ekibi Kepezlilerin yüzünü güldürmeye devam edecek" dedi.

Şafak Mahalle Muhtarı Yılmaz Kökçen de doğalgaz taleplerinin karşılanmasından dolayı teşekkür etti.

Kepez'de doğalgaz yatırımı tamamlanan mahalleler:

Ulus, Yeşiltepe, Özgürlük, Zafer, Yükseliş, Fabrikalar, Ahatlı, Yeni Doğan, Kültür, Fabrikalar, Çankaya, Atatürk, Emek, Karşıyaka, Yeşilyurt ve Gülveren.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber