Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 09:58 Yorum: 0

Kepez’de Tasavvuf Rüzgarı

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında, tasavvuf müziği konseri gerçekleştirildi.

Kepez’de Tasavvuf Rüzgarı

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında, tasavvuf müziği konseri gerçekleştirildi.

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında, tasavvuf müziği konseri düzenlendi. Her yıl büyük bir coşkuyla geçekleşen Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri her gün farklı bir programla devam ediyor. Mehmet Arıcı'nın mikrofondan seslendiği gecede, sanatçılara orkestraları da canlı olarak eşlik etti. Gece tasavvuf müziğinin en sevilen en özel ilahileriyle başlarken, semazen gösterisi de onlara eşlik etti. Etkinlik alanını dolduran kalabalık konseri ilgiyle takip etti. İlahilerle başlayan konser, Ramazan ayında huzur dolu bir etkinlik akşamı yaşattı.

Mahalle iftarları, Ramazan çarşısı ve etkinliklerle büyük bir mutluluğun yaşandığı Kepez'de, Hasan Doğan Stadı'nın yanındaki alanda gerçekleşen tasavvuf müziği konseri, diğer tüm etkinlikler gibi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Her gün farklı bir etkinlikle vatandaşlara Ramazan sevinci yaşatan Kepez Ramazan Etkinlikleri, Ramazan Bayramı'na kadar Hasan Doğan Stadı yanındaki etkinlik alanında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber