Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 12:03 Yorum: 0

Kepez’den Anlamlı Proje

Kepez Belediyesi Engeliniz Engelimizdir Projesi, Engelliler haftasında da sürdürüldü.

Kepez’den Anlamlı Proje

Kepez Belediyesi Engeliniz Engelimizdir Projesi, Engelliler haftasında da sürdürüldü.

Kepez Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen "Engeliniz Engelimizdir" uygulaması, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda da her ay olduğu gibi devam etti. Kepez Belediyesi önünden hareket eden öğrenciler, hayvanat bahçesinde geziye başlayarak Kent Ormanı'nda öğle yemeği yedi. Ekip okul saatlerini göz önünde bulundurarak öğleden sonra Antalya Müzesi ve Minicity'i gezerek gezi programını noktaladı. Kepez ilçesinde bulunan lise ve ortaokullarda öğrenim gören engelli öğrencilerle engelsiz öğrencileri bir araya getiren sosyal sorumluluk projesinde, 40 öğrenci yeni dostluk bağları kurdu. İlk uygulamada alınan sonucun etkisiyle zamanla sayısı artan ve ayda iki kere düzenlenen proje, ilçedeki tüm okulları kapsayacak şekilde güçlendirildi. Günü birlik gezi turları esnasında 6 öğretmen ve 1 belediye personeli, 40 öğrenciye eşlik etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çocukların birbirini anlayarak gelecekte engellilikle ilgili her konuda daha bilinçli olması için projenin önemli olduğunun altını çizdi. Engelliler için yapıla projelerin sadece bu hafta dolayısı ile değil, her zaman gerçekleştirildiğinin altını çizen Tütüncü, Kepez'de engelleri kaldıracak projelerin devam ettiğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber