Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Eylül 2017 - 11:33 Yorum: 0

Kepez’e yeni hasta yakınları konukevi

Antalya'da 2011 yılından bu yana kiralık bir binada hasta konukevi hizmeti sunan Kepez Belediyesi, Perşembe günü düzenlenecek temel atma töreniyle hasta...

Kepez’e yeni hasta yakınları konukevi

Kepez Belediyesi, hasta konukevinin temelini Perşembe günü atıyor.

Antalya'da 2011 yılından bu yana kiralık bir binada hasta konukevi hizmeti sunan Kepez Belediyesi, Perşembe günü düzenlenecek temel atma töreniyle hasta yakınları 5 yıldızlı bir konukevi binasına kavuşacak.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla bugüne kadar yaklaşık 4 bin hasta ve yakınına hizmet veren Kültür Mahallesi'ndeki hasta konukevi, Ahatlı Mahallesi'ndeki yeni binasıyla daha kalıcı, kurumsal ve nitelikli hizmet anlayışına kavuşturulacak.

30 yatak kapasiteli

Temeli 28 Eylül Perşembe saat 11.00'de atılacak yeni hasta yakınları konukevi, 4 bin 100 metrekare inşaat alanına sahip. Bahçesi, 3 adet asansörü, restoranı ve 30 yatak kapasiteli olarak projesi planlanan yeni binada, 15 gün konaklama, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücretsiz olarak sunulacak. Hasta yakınları konukevinden uzak ilçe, kırsal kesim ve başka şehirlerde ikamet edenler yararlanacak. Buradan yararlanan vatandaşlar, başhekimlikten tedavinin uzun süreli olacağını gösteren belge ile başvuru yapıyor.

Hizmetler kurumsallaşıyor

Bölgede bu konuda hizmet veren ilk belediye olduklarını hatırlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi'nden sonra başka bir belediyenin de bu hizmeti uygulamaya başlamasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Şefkat ve huzurevi, sosyal yardım merkezi gibi yapılarla sosyal belediyeciliğin ilk adımlarını atarken bir yandan da kurumsallaşmayı da getirdiklerini belirten Tütüncü, "Diğer belediyelerin buna benzer çalışmalar yapması bizi çok mutlu ediyor. Önemli olan halkın kazanmasıdır" diye konuştu.

Kepez’e yeni hasta yakınları konukevi

Kepez’e yeni hasta yakınları konukevi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber