Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Ekim 2016 - 11:03 Yorum: 0

Kepez’in Sultanları sezona hazır

Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) Bayanlar 2'inci Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor hazırlıklarını hazırlık maçlarıyla sürdürüyor.

Kepez’in Sultanları sezona hazır

Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) Bayanlar 2'inci Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor hazırlıklarını hazırlık maçlarıyla sürdürüyor. Kepez'in Sultanları, Park Antalya Gençlik ile yaptığı hazırlık maçında salondan 3-0 galip ayrıldı.

Turgut Özal Spor Salonu'nda hazırlık çalışmalarını sürdüren Kepez Belediyespor'un, Park Antalya Gençlik ile oynadığı hazırlık maçını Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu tribünden izledi.

Mahir Saylan'ın teknik direktörlüğünde sahaya çıkan Kepez'in Sultanları 3 seti de galip bitirerek rakibi Park Antalya Gençlik'i 3-0 mağlup etti.

Sezon hazırlıkları hakkında düşüncelerini aktaran Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, "Kepez Belediye Başkanımızın talimatı ile Kepez'de ve Antalya'da yaşayan kızlarımıza örnek teşkil edecek Kepez'i ve Antalya'yı Türkiye'de temsil edecek bir takım kurduğumuza inanıyorum. Sultanlarımız bu sezon iddialı. Şampiyonluk için mücadele edecek. 30 Ekim Pazar günü başlayacak olan lig maçları öncesi hazırlık maçları yaparak sultanlarımızı müsabakalara hazırlıyoruz" dedi.

Kepez’in Sultanları sezona hazır

Kepez’in Sultanları sezona hazır

Kepez’in Sultanları sezona hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber