Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 05 Eylül 2018 - 20:43 Yorum: 0

Kepsut’ta aşırı yağıştan cami minaresi devrildi

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur ve dolu yağışı asırlık çınar ağaç dallarının kırılmasına ve bir caminin minaresinin...

Kepsut’ta aşırı yağıştan cami minaresi devrildi

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur ve dolu yağışı asırlık çınar ağaç dallarının kırılmasına ve bir caminin minaresinin yıkılmasına neden oldu.

Kepsut ilçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış rüzgarın da etkisiyle merkezde bulunan Çınarlı Camii'nin minaresinin yıkılmasına neden oldu. Asırlık çınar ağaçlarının dalları kırılarak devrilirken elektrik hatlarında da arızaya neden oldu. Aşırı yağış nedeniyle belediyede acil kriz masası oluşturularak tüm belediye çalışanları doğabilecek olumsuzluklara karşın seferber edildi. İlçenin kurtuluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler ve konser iptal edildi. Yıkılan minarenin enkazı anında kaldırılırken, olayda yaralanan olmadı.

Kepsut’ta aşırı yağıştan cami minaresi devrildi

Kepsut’ta aşırı yağıştan cami minaresi devrildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber