Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Nisan 2020 - 16:43 Yorum: 0

Kepsut’ta virüs için maske üretimi

Kepsut'ta Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BALMEK)'de dikiş-nakış kursu gören kadınlar koronavirüs salgını nedeniyle Kepsut...

Kepsut’ta virüs için maske üretimi

Kepsut'ta Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BALMEK)'de dikiş-nakış kursu gören kadınlar koronavirüs salgını nedeniyle Kepsut Belediyesi adına maske üretiyor.

Dünyayı ve Türkiye'yi tehdit eden koronavirüs salgınından korunmak için Kepsutlu gönüllü kadınlar BALMEK kursunda maske üretimine ağırlık verdi. Kepsut Belediyesi tarafından karşılanan malzemeler ile belediye adına maske üretimi yapan kadınlar günde bin adet maske ihtiyacını karşılıyor. Kursta maske üretimi yapan Medine Çoban Kepsut'a bağlı Mahmudiye Mahallesine gelerek BALMEK kursunda maske ürettiklerini ifade ederek, "Burada gönüllü arkadaşlarımızla birlikte günde ortalama bin adet maske üretiyoruz. İnşallah bu günler de geçecek ve ülkemiz sağlıklı günlere kavuşacak" dedi.

Kepsut’ta virüs için maske üretimi

Kepsut’ta virüs için maske üretimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber