Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ekim 2017 - 00:03 Yorum: 0

Kereste fabrikası alev alev yandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesindeki kereste fabrikasında yangın çıktı.

Kereste fabrikası alev alev yandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesindeki kereste fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alabildi.

Yangın Ormanlı beldesi girişindeki kereste fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gökhan Tekin'e ait palet ve kereste üretimi yapan fabrikada elektrik panosunun alev almasıyla yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar fabrika sahibine ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen fabrika sahibi belde sakinleri ile birlikte yangına müdahale etse de alevleri söndürmede başarılı olamadı. Bir süre sonra yangın mahalline gelen Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler alevlere müdahale etti. İtfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması başladı. Fabrika sahibi Gökhan Tekin, yangının elektrik panosundan çıktığını, 100 bin TL civarında da zararının olduğunu dile getirdi. İtfaiyenin yangına geç müdahalede bulunduğunu söyleyen Tekin, 30 kilometre uzaklıktan gelen Kdz. Ereğli Belediyesi itfaiyesinin yangına 2 kilometre mesafedeki belediyenin itfaiyesinden daha önce müdahale ettiğini ileri sürdü.

Yangında can kaybı yaşanmazken, savcılık soruşturma başlattı.

Kereste fabrikası alev alev yandı

Kereste fabrikası alev alev yandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber