Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Mart 2018 - 12:38 Yorum: 0

Kerim Aksu: “Türk basketbolunun Anadolu’daki gerçek yüzüyüz”

Giresun Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, düşük bütçeyle büyük takımlarla mücadele ettiklerini söyleyerek,...

Kerim Aksu: “Türk basketbolunun Anadolu’daki gerçek yüzüyüz”

Giresun Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Kerim Aksu, düşük bütçeyle büyük takımlarla mücadele ettiklerini söyleyerek, "Türk basketbolunun Anadolu'daki gerçek yüzüyüz" dedi.

Anadolu Efes maçını değerlendiren Aksu, mütevazi bir bütçe ile ligde mücadele ettiklerini belirtti. Efes gibi güçlü bir rakibi mağlup ettikleri için mutlu olduklarını kaydeden Aksu, "Her ne kadar ligin en az bütçesine sahip ekibi olsak da, Yeşilgiresun Belediyespor olarak Türk basketbolunun Anadolu'daki gerçek yüzüyüz. Çünkü hırslı ve mücadeleci ruhumuzu ortaya çıkardığımızda, birçok zorluğun üstesinden gelen bir takımız. Bunun yanı sıra Anadolu Efes gibi güçlü bir ekibi kendi evimizde mağlup ettiğimiz için çok sevinçliyiz. Bu galibiyette emeği bulunan herkesi en samimi duygularımla kutluyorum. Sporcularımız, teknik kadromuz, yönetici arkadaşlarımız ve en büyük gücümüz taraftarlarımızla bir bütünüz. Yeşilgiresun Belediyespor olarak kalan maçlarda da başarılı sonuçlara imza atarak, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne renk katmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Taraftara teşekkür"

Başkan Kerim Aksu, son olarak Anadolu Efes müsabakasında 19 Eylül Spor Salonu'nu tamamen dolduran, maçın başından sonuna kadar parkede mücadele eden sporcuları destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber