Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mart 2017 - 11:33 Yorum: 0

Kermesin geliriyle okul boyatılacak

Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Aile Birliği tarafından, okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için Kent Meydanında gıda kermesi düzenledi.

Kermesin geliriyle okul boyatılacak

Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Aile Birliği tarafından, okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için Kent Meydanında gıda kermesi düzenledi. Düzenlenen kermesten elde edilen 9 bin TL gelir ile hem okulun boyanacağı hem de teknolojik cihazların alımının gerçekleştirileceği öğrenildi.

Sarıgöl Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından Kent Meydanında düzenlenen kermese Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç, Şube Müdürleri Muzaffer Bozkurt, Yasemin Oral, Atatürk Ortaokul Müdürü Veysel Çetin, öğretmenler, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermesten elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçları için değerlendireceklerini belirten Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Demet Çolak, kermesten elde edilen gelirle okulun boyanmasını yapılacağını belirterek, "Öğrencilerimizin daha iyi eğitim görmeleri için eksikliklerimizi gidereceğiz. Yapmış olduğumuz gıda kermesinden dokuz bin TL gelir elde ettik. Bu gelirimizle okulun boyanmasında ve teknolojik araçların alımları yapılacak. Katılımcı annelere ve davetlilere teşekkür ederim." dedi.

Kermesin geliriyle okul boyatılacak

Kermesin geliriyle okul boyatılacak

Kermesin geliriyle okul boyatılacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber