Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 09:18 Yorum: 0

Kervansaray Mahallesinden Merkeze Yeni Bağlantı

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeni oluşturulan bağlandı yolu ile Kervansaray Mahallesinden şehir merkezine mahalle sakinlerinin daha kolay ulaşım sağlayacaklarını...

Kervansaray Mahallesinden Merkeze Yeni Bağlantı

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeni oluşturulan bağlandı yolu ile Kervansaray Mahallesinden şehir merkezine mahalle sakinlerinin daha kolay ulaşım sağlayacaklarını söyledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı, hastane kavşağı ile karayolları kavşağı çalışmalarından dolayı Kervansaray Mahallesinde ki yol sorununu çözmek için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Merkeze mahallelinin inişinin daha da yol yapım çalışması bittikten sonra kolay ulaşılacağını ifade eden Belediye Başkanı Bahçeci, "Hastane Kavşağı ile Karayolları kavşağı çalışmalarından dolayı ana arter şehir merkezi bağlantısına uzanan Kervansaray Mahallesindeki yol sorunun çözmek için Belediyemiz açılan yolda sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Karayolu şeflik alanı içindeki bu yol17 metrelik bir imar yolu. Asfalt çalışmalarımız tamamlandığında Kervansaray Mahallesinden şehir merkezine gitmek için terminal kavşağı ile Aşıkpaşa türbe kavşağını kullanan mahallelilerimiz, mahallenin tam merkezi Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünden kavşağa girerek şehir merkezine daha kolay ulaşabilecekler."dedi.

Çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü anlatan Belediye Başkanı, "Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu yüzden bütün ara sokaklar ve ana caddelerde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 6,5 yıl boyunca mahalle aralarında titizlikle çalışmalarımızı sürdürdük. Mahalle aralarındaki çalışmalardan sonra ana yollarda da ciddi çalışmalar, ciddi yatırımlar başlattık. Alt yapıyı bitirmeden üst yapı yapmamak gerekiyor. Alt yapısı biten her yerde üst yapı çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızda yerine göre üç kat asfalt atıyoruz bunlar; temel, bitümlü ve aşınma tabakası şeklinde gerçekleşiyor. Ana sokaklar ve caddelerde asfalt yapımı yoğun bir şekilde devam ederken ara sokaklarda da kilit parke yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın Kırşehir'imize hayırlı olmasını diliyorum."diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber