Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Keşan'da bisiklet turu ve doğa yürüyüşü

EDİRNE (AA) - Keşan ilçesinde, bisiklet turu ve doğa yürüyüşü yapıldı.Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği'nden (DOÇEK) yapılan açıklamaya göre, DOÇEK üyeleri, hafta sonunda bisiklet...

Keşan'da bisiklet turu ve doğa yürüyüşü

EDİRNE (AA) - Keşan ilçesinde, bisiklet turu ve doğa yürüyüşü yapıldı.

Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği'nden (DOÇEK) yapılan açıklamaya göre, DOÇEK üyeleri, hafta sonunda bisiklet turu ve doğa yürüyüşü etkinliklerine katıldı.

Bisikletçiler, Keşan, Paşayiğit, Maltepe, Alıç, Gazihalil, Bayramtepe, Davuteli, Doluköy, Hemit,Küçük Doğanca ve Keşan güzergahında yaklaşık 80 kilometre pedal çevirdi.

Bisikletçiler, yer yer sağanak ve çamurla da mücadele etti.

Çanakkale’de 5 Nisan'da yapılacak 4. Şehitlere Saygı Bisiklet Turu için ön hazırlık sayılan tur, Keşan’da sona erdi.

Doğa yürüyüşü ise Belkoop mevkisinden başladı ve Kaletepe üzerinden Yenimuhacir beldesine kadar devam etti. Beldedeki Bayraktepe'ye çıkan yürüyüşçüler, bölgenin manzarasını izledi. Yürüyüş Cennet Bahçesi'nde sona erdi.

DOÇEK Genel Sekreteri Nail Özkan, yaptığı açıklamada, bu yıl yağışlı geçmesine rağmen faaliyetlerine ara vermediklerini ve doğa sporlarını bölgede yaygınlaştırmak için çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber