Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Mayıs 2020 - 15:48 Yorum: 0

Keşan’da polis izin belgelerini denetledi

Edirne'nin Keşan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türkiye genelinde uygulanacak olan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması için şehrin bir çok...

Keşan’da polis izin belgelerini denetledi

Edirne'nin Keşan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türkiye genelinde uygulanacak olan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması için şehrin bir çok noktasına oluşturduğu noktalarında sıkı denetlemelerde bulundu. Ekipler dışarı çıkan kişilerin izin belgelerini denetledi.

Keşan'da bir dizi denetlemelerde bulunan polis ekipleri kurulan noktalarda trafiğe çıkan araçları ve vatandaşları tek tek durdurarak, kimlik ve izin belgelerinin olup olmadığını kontrol etti. Vatandaşların izin nedenleri soran ekipler, kişilerin izinlerine bağlı olan noktaların dışında kalıp kalmadığına dikkat etti.

Öte yandan, bugün için saat 10.00 ve 17.00 arasında market, bakkal ve manavlardan alışveriş yapacak vatandaşlara yönelik denetimlede bulunan ekipler, vatandaşların İkametlerine yürüyüş yolu mesafesinde yerlere gitmesi konusunda uyarılarda bulundu. Dışarı çıkan vatandaşların şehir içinde gezmemeleri, işlerini bitirip bir an önce ikametlerine geri dönmeleri konusunda sık sık uyarıda bulunan ekipler, yemek almak için dışarı çıkan kişilerin dönüşlerinde fişlerini ibraz etmelerini istedi.

Keşan’da polis izin belgelerini denetledi

Keşan’da polis izin belgelerini denetledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber