Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Eylül 2016 - 16:54 Yorum: 0

Kesik el cinayeti davası yine ertelendi

Kocaeli'de 2015 yılının ocak ayında elleri kesilmiş olarak cesedi bulunan Nuran Dutlu'nun öldürülmesiyle ilgili Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen...

Kesik el cinayeti davası yine ertelendi

Kocaeli'de 2015 yılının ocak ayında elleri kesilmiş olarak cesedi bulunan Nuran Dutlu'nun öldürülmesiyle ilgili Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava yine ertelendi.

2015 yılının Ocak ayında Kocaeli'nin İzmit ve Kandıra ilçelerini birbirine bağlayan D-605 karayolunun Çayırköy mevkiinde elleri kesilmiş şekilde bulunan kadın cesedinin, Jandarma ekiplerinin yaptığı 15 günlük detaylı bir araştırma sonucu 21 yaşındaki 1 çocuk annesi Nuran Dutlu'ya ait olduğu belirlenmişti. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin detaylı çalışmaları ve aylar süren bir dizi operasyon neticesinde 21 yaşında elleri kesilerek öldürülen Nuran Dutlu'nun katilleri ve suç ortakları olduğu iddia edilen 8 kişi yakalanmıştı. Olayla ilgili yakalananlardan Muhammet Y. ile Sertaç Ö.'nün tutuklu yargılanmasına karar verilirken, Arif Ç., Vedat A., Mehmet K., Murat A., Serkan A. ve Mustafa Barış Y.'nin ise tutuksuz yargılanmalarına hükmedilmişti.

Davanın Kocaeli 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bugünkü duruşmasına tutuklu sanıklar Muhammet Y. ve Sertaç Ö. ile Nuran Dutlu'nun annesi Hediye Görmüş katıldı. Duruşmada Muhammet Y. ile Sertaç Ö.'nün avukatları tarafından bir önceki savunmalarının haricinde söyleyecekleri söz olmadıkları iletildi.

Mahkeme heyeti, savunmaların alınmasının ardından dava dosyasında adı olan bir tanığın ifadesinin alınması ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlisinin bir sonraki duruşmaya katılması kararıyla duruşmayı 3 Kasım tarihine erteledi.

Duruşma sonrası Kocaeli Adliyesi önünde açıklama yapan anne Hediye Görmüş, elindeki kızının fotoğrafına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Sanıkların bir an önce cezalandırılmasını isteyen anne Görmüş, "Adalet yerini bulsun. Hepsi tutuklansın, bir an önce en ağır cezayı alsınlar ki benim çocuğumun kanı yerde kalmasın" dedi.

Kesik el cinayeti davası yine ertelendi

Kesik el cinayeti davası yine ertelendi

Kesik el cinayeti davası yine ertelendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber