Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 10 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

Kesilen ağacın içinden yavru sincaplar çıktı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir fabrikaya ait atölyede kesim için hazırlanan ağacın kovuğunda iki yavru sincap bulundu

Kesilen ağacın içinden yavru sincaplar çıktı

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki bir atölyede kesim için hazırlanan ağacın kovuğunda bulunan iki yavru sincap, doğaya salındı.

Vakıf Mahallesi'nde bir fabrikaya ait atölyeye kesilmek üzere getirilen tomrukları temizleyen ekipler, ağacın kovuğunda iki sincap yavrusu olduğunu fark etti. 

Hayvanları bulunduğu yerden çıkaran ekipler, daha sonra fabrika yetkililerine teslim etti. Yavru sincaplar, fabrika görevlilerince bir süre bakıldıktan sonra doğal ortamına bırakıldı.

Fabrika görevlisi Mehmet Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihaleyle aldıkları tomrukların Demirköy'den geldiğini, sincapları ağacın kovuğunu temizlerken fark ettiklerini anlattı. 

Hayvanların haftalardır orada kalmış olabileceğini düşündüklerini belirten Yıldırım, "Muhtemelen ormanda yapılan kesim sırasında saklandıkları ağacın kovuğundan çıkamadılar. Biz de bir süre besledik, fabrika bahçesinde durduktan sonra doğaya saldık" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber