Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 01 Temmuz 2016 - 15:53 Yorum: 0

KESK-DİSK- TMMOB VE TTB, “Ankara Katliamı” iddianamesine ilişkin ortak basın açıklaması yaptı

KESK, DİSK, TMMOB ve TTB üyesi grup, Ankara Garı önündeki terör saldırısı ile ilgili hazırlanan iddianame hakkında Ankara Adliyesi önünde ortak basın...

KESK-DİSK- TMMOB VE TTB, “Ankara Katliamı” iddianamesine ilişkin ortak basın açıklaması yaptı

KESK, DİSK, TMMOB ve TTB üyesi grup, Ankara Garı önündeki terör saldırısı ile ilgili hazırlanan iddianame hakkında Ankara Adliyesi önünde ortak basın açıklaması yaptı.

Ankara'da "10 Ekim katliamını unutmadık, unutturmayacağız" pankartı açan grup sık sık, "faşizme karşı omuz omuza", "katillerden hesabı emekçiler soracak", "karanlığa teslim olmayacağız", "katiller bizi yıldıramaz" sloganları attı.

Grup adına basın açıklamasını yapan KESK Genel Başkanı Lami Özgen, "Ankara Katliamı" davasının gizliliğinin kaldırılmasını talep ederek, "Karanlık ve sadece IŞİD'le sınırlı olmayan katliamlardan en büyüğü ve en vahşisi barış ve demokrasi talepli mitingimizde, 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Garı önünde gerçekleşti. Üzerinden yaklaşık 9 ay geçtikten sonra da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianamesi hazırlanarak ilgili mahkemeye gönderildi" dedi.

Grup, basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber