Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 20:03 Yorum: 0

KESK ve Eğitim-Sen üyelerinin basın açıklamaları sürüyor

Adana'da Kamu Emekçileri Sendikaları (KESK) ve Eğitim-Sen üyeleri, OHAL kapsamında 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilen eğitimciler...

KESK ve Eğitim-Sen üyelerinin basın açıklamaları sürüyor

Adana'da Kamu Emekçileri Sendikaları (KESK) ve Eğitim-Sen üyeleri, OHAL kapsamında 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilen eğitimciler için haftada iki gün basın açıklaması yapmayı sürdürüyor.

Salı ve Perşembe günleri Atatürk Parkı'nda yoğun güvenlik önlemleri arasında basın açıklaması yapan KESK ve Eğitim-Sen üyeleri KHK ile ihraç edilen eğitimci üyelerinin geri görevlerinin başına dönmesini istiyor. OHAL kapsamında yayınlanan 677 sayılı KHK ile ihraç edilenler arasında bulunan Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Boğa da bugün düzenlenen basın açıklamasında tepki gösterdi.

Daha sonra grup bir süre slogan atıp dağıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber