Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 10 Temmuz 2015 - 16:01 Yorum: 0

“Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa” Projesi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ayrı ve farklı bir değer verdiği “Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa” Projesi kapsamında kaleme aldıkları istek ve taleplerini Belediye’ye ulaştıran çocukların hediyeleri sürpriz ziyaretlerle teslim ediliyor.

“Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa” Projesi

MALATYA - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ayrı ve farklı bir değer verdiği “Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa” Projesi kapsamında kaleme aldıkları istek ve taleplerini Belediye’ye ulaştıran çocukların hediyeleri sürpriz ziyaretlerle teslim ediliyor.

Yetim ve öksüz çocukların talepleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Eşi Fatma Çakır ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın Eşi Yasemin Polat ve çocukları, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk’un katıldığı ziyaretle teslim edildi.

Yeşilyurt ilçe sınırlarında yaşayan yetim ve öksüz çocukların hayal dünyasında keşke olsa dedikleri isteklerini değerlendirmeye alan Yeşilyurt Belediyesi, yaptığı değerlendirmeler ve araştırmalar sonucunda Yeşiltepe Mahallesinde yaşayan iki çocuğun talep ve isteklerini yerine getirdi.

Belediye ekipleri tarafından hazırlanarak özel kutularda paketlenen tablet, bisiklet, ayakkabı ve elbiselerin olduğu hediyeleri alan çocukların mutlulukları görülmeye değer.

Çocukların yaşadıkları heyecana şahit olan Fatma Çakır ile Yasemin Polat, çocuklarla yakından ilgilenirken, zaman zaman duygulandıkları gözlendi. Hayalini kurdukları isteklerine kavuşmanın heyecanı ve coşkusunu yaşayan çocuklar, Fatma Çakır ve Yasemin Polat’a teşekkür ettiler.

“ ÇOCUKLARIMIZI SEVİNDİREN BAŞKANIMIZ POLAT’A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ “

İlayda ve Hüseyin Efe’nin annesi, “Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa” projesiyle çocukların hayallerini gerçeğe dönüştüren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’tan Allah razı olsun, çocuklarımız hayal kurarak kendilerine verilen formları doldurmuşlardı.  Bugün hayalleri gerçekleşti. Bu güzel projeyi başlatıp hayal kuran çocukların isteklerini yerine getiren Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyoruz. Kapımızı çalarak evimize misafir olan, çocuklarımızla yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Eşi Fatma Çakır ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın Eşi Yasemin Polat hanımefendiye ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştular.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber