Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 11 Şubat 2016 - 00:53 Yorum: 0

Keskin, Başbakanlıkta katıldığı toplantının değerlendirmesini yaptı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Başbakanlıkta katıldığı toplantının değerlendirmesini yaptı.

Keskin, Başbakanlıkta katıldığı toplantının değerlendirmesini yaptı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,  Başbakanlıkta katıldığı toplantının değerlendirmesini yaptı.

Keskin, bir restoranda gerçekleştirdiği toplantıda, bir süre önce Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun daveti üzerine Başbakanlıkta katıldığı toplantıda terörle mücadelenin gündeme geldiğini söyledi.

Terörün dış güçlerle beslendiğini, vahşetin ta kendisi olan PKK terör örgütüyle ülkenin karşı karşıya olduğunu belirten Keskin, "Kürt'üm diyor, Kürt'ü öldürüyor. Yolları dağıtıyorlar, okullara, camilere bomba atanlara, Kur'an-ı yakanlara ne Türk diye bilirsiniz ne Kürt diye bilirsiniz. Biz terörün her türlüsünü kınıyoruz" diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu'na, K1 belgelerinin fiyatının düşürülmesi gerektiğini, esnaf ve sanatkarlara yönelik Bağ-Kur primlerinin de düşürülmesi için talepte bulunduklarını aktaran Keskin, zorunlu trafik sigortasında ise gönüllü trafik sigortasına dönüştürülmesini istediklerini belirtti.

Toplantıda Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, esnaf odalarının temsilcileri ve basın mensupları hazır bulundu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber