Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 16 Ocak 2018 - 16:43 Yorum: 0

Keskin "Talepleri Ankara’ya İleteceğiz"

Yol-İş Sendikası temsilcileri AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'i ziyaret ederek taşeron konusunda karayolları işçilerinin mağdur edildiğini kaydetti.

Keskin 'Talepleri Ankara’ya İleteceğiz'

Yol-İş Sendikası temsilcileri AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'i ziyaret ederek taşeron konusunda karayolları işçilerinin mağdur edildiğini kaydetti. Keskin, karayolları işçilerinin taleplerini Ankara'ya ileteceğini kaydetti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Yol-İş Sendikası temsilcilerini ağırladı. Parti il binasına gelen sendika temsilcileri, taşeron işçilerin kadroya alınması için başlatılan çalışmada karayolları işçilerinin ayrı tutulduğunu ve yaklaşık 20 bin işçinin mağdur edildiğini belirtti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise taşeron yasası ile ilgili birçok işçinin kadroya alınmasının sevindirici olduğunu ancak karayolları gibi bazı sektörlerde sıkıntı yaşandığının bilgisinin kendilerine ulaştığını söyledi. Keskin, " Ocak ayının son haftası İl Başkanları toplantısı için Ankara'da olacağız. Sizin ve diğer arkadaşların taleplerini ilk olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü'ye ardından da Başbakan'ımıza ileteceğim. Milletvekillerimizle bu konuda neler yapabileceğimizi konuşacağız. Emanetiniz bizim emanetinizdir. Size bu konu hakkında elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum" şeklinde konuştu.

ASKF'den hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ardından Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Başkanı Erdoğan Bıyık ve yönetim kurulunu ağırladı.

Keskin "Talepleri Ankara’ya İleteceğiz"

Keskin "Talepleri Ankara’ya İleteceğiz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber