Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 13:43 Yorum: 0

Kestel’in Küçük Şampiyonları

Kestel Belediyesi Taekvando takımı 11-12 Haziran 2016 Tarihlerinde Mudanya'da düzenlenen minikler teşvik şampiyonasından 19 madalya ile dönerek önemli bir...

Kestel’in Küçük Şampiyonları

Kestel Belediyesi Taekvando takımı 11-12 Haziran 2016 Tarihlerinde Mudanya'da düzenlenen minikler teşvik şampiyonasından 19 madalya ile dönerek önemli bir başarıya imza attı.

Taekvando sporuna yeni başlayan sporcuların iştirak ettiği şampiyonaya Kestel Belediyesi Taekvando takımı 20 sporcu ile katılırken 8 altın, 6 gümüş ve 5 bronz madalya ile büyük bir başarı elde etti. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, "Spor denince akla maalesef sadece futbol gelmektedir. Ama bu tabunun yıkılması amacı ile göreve geldiğimiz günden buyana salon sporları ve ferdi spor branşlarına destek olarak ilçemizden milli takıma kadar uzanacak başarılı sporcularımızın yetişmesini sağladık. Bu gün taekvando, güreş, kingboks başta olmak üzere milli formayı gururla terleten onlarca başarılı sporcu yetiştirdik. Hedefimiz bu alanda çalışmalarımıza devam etmek ve başarılarımızı daha ileriye taşımak Sporcuların yetişmesinde elbette ki en önemli unsurlardan biride sağlıklı bir şekilde spor yapabilecekleri tesislerin olmasıdır" diye konuştu.

Kestel'in 4 kapalı spor salonuna sahip olduğunu belirten Acar, "13 Çim yüzeyli futbol sahası, yüzme havuzları, ve kısa süre içerisinde hizmet girecek olan Buz pateni ve buz hokey salonu ile ilçemiz adeta bir sporcu kenti haline dönüşecek. Mudanya'daki turnuvada da gösterdikleri başarıdan dolayı sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber