Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 17:28 Yorum: 0

KGC'nin düzenlediği "Başarılı Gazeteciler Yarışması"

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından düzenlenen "Başarılı Gazeteciler Yarışması” sonuçlandı.KGC Başkanı Erkan Yılmaz, cemiyet binasında düzenlediği basın...

KGC'nin düzenlediği 'Başarılı Gazeteciler Yarışması'

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından düzenlenen "Başarılı Gazeteciler Yarışması” sonuçlandı.

KGC Başkanı Erkan Yılmaz, cemiyet binasında düzenlediği basın toplantısında, yarışmadaki 20 ödülü 13 gazetecinin paylaştığını söyledi.

Yarışmaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını aktaran Yılmaz, "Meslektaşlarımın yoğun emek harcayarak ortaya çıkarmış olduğu eserleri hepsi birbirinden değerlidir. Derecelendirme ise yarışmanın bir gereğidir. Bu düşüncelerle tüm meslektaşlarıma yarışmaya göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Meslek yaşamlarında başarılar diliyor, dereceye giren meslektaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

Yılmaz, yarışmanın 10 farklı kategoride düzenliği belirterek, şunları kaydetti:

"Meslektaşlarımız eserleriyle yarıştı. Büyük ödülü, Kastamonu basınına uzun yıllar emek vermiş Ahmet Temel'e, hizmet ödüllerini de ilimizin basınına önemli katkılar sunan ve halen görevlerini sürdüren büyüklerimiz Erdoğan Er, Cemil Özel ve Nahit Odalıoğlu'na verilmesini kararlaştırdık. Üstatlarımıza hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkürlerimizi iletir, bundan sonra ki yaşamlarında sağlıklı ve mutlu günler dileriz.”

Ödüllerin, 10 Ocak Cumartesi günü Kastamonu Şehit Şerife Bacı Öğretmenevinde düzenlecek törenle sahiplerine verileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber