Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Haziran 2020 - 10:08 Yorum: 0

Kıbrıs gazilerine madalya

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 20 Temmuz 1974 yılında gerçekleştirdiği Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Tök ve Sümeoğlu'na Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti...

Kıbrıs gazilerine madalya

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 20 Temmuz 1974 yılında gerçekleştirdiği Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Tök ve Sümeoğlu'na Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) tarafından gönderilen madalya ve beratlar, Boğazkale Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törenle verildi.

Kıbrıs Barış Harekatına katılan, Kıbrıs gazileri Hacı Aslan Tök ve Mahir Sümeoğlu'na Milli Mücadele Madalyası ve beratını Sungurlu Kaymakam Vekili Yunus Ataman makamında taktim etti.

Kıbrıs Gazisi Hacı Arslan Tök, "Bu madalyanın bizim için önemi çok büyük. Kıbrıs Barış Harekatı bizim için bir onurdu. Bu onuru göğsümüzde taşımak istiyorduk. Madalyamızı şimdi göğsümüze onurla takıyoruz. Bu madalyayı şeref ve onurla taşıyacağım" dedi.

Kıbrıs gazilerine madalya

Kıbrıs gazilerine madalya

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber